Saltar al contenido

Ioga a La Vajol

Organitzat pels Centres de Ioga IYENGAR® La Tribuna d’Olot i El Pou de Llum de Figueres, Ioga l’Albera de Sant Climent Sescebes.

Les classes les dirigiran els professors certificats de Ioga IYENGAR® i acreditats per la Generalitat de Catalunya Núria Castelló I Enric Sala, assistits per l’equip de professors dels centres.

Es practicarà el IOGA IYENGAR®, segons l’ensenyament del Yogacharya Sri B.K.S. IYENGAR.
El nivell estarà a l’abast de tothom amb classes de Pranayama (respiració) i d’Àsana (postures).

Les classes són progressives, és important assistir a totes.

Va dirigit a tothom. Pretenem que s’animin nous practicants i que els ja iniciats aprofundeixin i gaudeixin de la pràctica.

 

LA VAJOL  Situat a la zona muntanyosa Salines-Bassegoda és el poble més petit i a més altura de l’Empordà. Té unes vistes impressionants sobre la comarca.

L’INICI serà dimecres 7 d’agost.  De les 11.00 h a les 11.30 h estarem esperant-te a l’aparcament que hi ha a l’entrada del poble, a mà esquerra.

FINALITZARÀ el diumenge 11 després de dinar.

ESPAI DE PRÀCTICA: Estarem a un edifici idíl·lic, amb àmplies sales, molt tranquil, envoltat de bosc a un quilòmetre del poble.

MENJAR: els dinars de dimecres a dissabte seran servits d’un càtering de cuina vegetariana, els sopars al restaurant Ca la Conxita i el dinar especial de cloenda, el diumenge, al restaurant Can Comaulis. En tots gaudirem d’un menú ovolactovegetarià, ben estudiat i equilibrat.

DORMIR: A l’alberg Sol Ponent amb instal·lacions molt noves i ben cuidades,

HORARI

07.30 PRANAYAMA.

08.15 infusions.

09.00 ÀSANA.

12.00 temps lliure.

13.00 dinar.

14.00 temps lliure.

16.30 ÀSANA.

18.30 fruita.

19.00 temps lliure.

20.30 sopar.

 

MALETA

Porta el material per a la pràctica degudament marcat, si no en tens, comunica’ns-ho. – Dos totxos. – Dos cinturons. – Mínim de quatre mantes. – Tapís antilliscant. – Higiene personal: necesser complet. – Tot el necessari per a estar una setmana al camp i practicant ioga.

A l’alberg cal portar llençol de sobre i tovalloles.

PREUS tot inclòs:           590 €                         pels nostres alumnes i repetidors; 550 €

El preu a l’alberg Sol Ponent, serà més baix si l’ocupen més de cinc persones.

PREUS sense habitació: 490 €                         pels nostres alumnes i repetidors: 450 €

PREUS només pràctica:  335 €                         pels nostres alumnes i repetidors: 295 €                              inclou despeses generals

INSCRIPCIÓ

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció. Cal fer un pagament a compte de 150 € per practicant, que pot ser en efectiu als centres, o amb una transferència o un ingrés al compte corrent a nom de la Noemí Casero Díaz a Caixa Guissona, el número s’informarà en fer la inscripció.

IMPORTANT: cal posar el nom de qui el fa.

El pagament a compte només podrà ser retornat en cas d’anul·lació abans de l’1 d’agost.

L’import restant es farà efectiu a l’arribada.

ACOMPANYANTS: Si portes acompanyants que no practiquen et podem oferir allotjament i aconsellar molts llocs per a visitar, de la Vajol o de la comarca.

COM ARRIBAR A LA VAJOL EN COTXE

Per N-II: Nacional II de Figueres, direcció França, abans d’arribar a la Jonquera hi ha algunes rotondes, agafar la segona, tercera sortida direcció Agullana i la Vajol.

Per AP-7: sortida 2 – LA JONQUERA direcció Figueres, immediatament trobareu la rotonda, agafar a mà dreta, direcció Agullana i la Vajol.

Ubicació aparcament, lloc de trobada dia 16:  https://goo.gl/maps/CDK68X9awm1vYGby7

 

 

CONTACTE

Noemí Casero Tel.  686 98 85 93

noemi@iogaelpou.cat     www.iogaelpou.cat

Fecha

07 - 11 Ago 2024

Hora

7:30 - 20:30

Más Información

Leer más
Leer más

¿Quieres recibir las últimas novedades en tu buzón de correo?